Wimperextensions

Tegenwoordig is het bijna onmisbaar, wimperextensions. Kijk eens goed om je heen en je zult zien dat menig vrouw voorzien is van volle, lange wimpers. Er bestaan verschillende lengtes, diktes, krullen, kleuren, materialen en technieken. In mijn wimpersalon wordt alles aangeboden conform de huidige en nieuwe trends.
Ik ben gecertificeerd en werk uitsluitend met EU goedgekeurde producten.
*Stempelkaart na 5 behandelingen de 6e behandeling 20% korting!

Wat zijn Wimperextensions?

Wimperextensions zijn losse kunstwimpers die per stuk op een eigen wimper geplaatst worden. Op deze manier creëer je een open oogopslag. Wimperextensions worden door middel van speciale lijm geplaatst, deze lijm heeft een hechting van gemiddeld 3 tot 6 weken. Gedurende deze termijn zullen de wimperextensions langzaam aan loslaten van de eigen wimper. Wanneer je eigen wimper aan het eind van zijn groeicyclus zit komt de eigen wimper ook mee, anders niet. Een gemiddelde wimperextensions refill behandeling vindt plaats tussen de 3 en 4 weken, dit verschilt per persoon.

Zijn wimperextensions dan niet slecht voor je eigen wimper? Nee, mits er gewerkt word met de juiste producten en op de juiste wijze kan dit geen kwaad. Toch is het van belang om de wimperextensions zelf ook goed te onderhouden, aangeraden wordt tweemaal daags te borstelen met het mee geleverde wimperborsteltje en eenmaal daags te reinigen met de speciale cleansing foam en brush. Bestel deze cleansing foam online of in onze salon om zo langer te genieten van mooie wimperextensions. Vermijd verder alle producten rondom de ogen waar olie in zit, olie kan de hechting van de lijm verstoren. Je krijgt een nazorg flyer mee met alle uitleg zodat je thuis nog eens rustig kunt kijken.

Invloeden waar rekening mee gehouden dient te worden zijn onder andere; hormonen, medicatie en allergieën. Mocht hier sprake van zijn meldt dit dan voorafgaand aan je afspraak, hiermee voorkom je teleurstellingen. Het kan zijn dat wimperextensions voor jou dan even geen goede oplossing zijn, wellicht vindt je meer informatie bij lashlifting!

In mijn wimpersalon bied ik Wimperextensions One by One en (Russian) volume 2D tot 6D technieken aan. Het verschil zit hem in het aantal haartjes en de dikte hier van. Een one by one wimper is doorgaans dikker, er wordt 1 kunstwimper op 1 eigen wimper geplaatst. Bij Russian volume worden er 2 t/m 6 kunstwimpers geplaatst op 1 eigen wimper. Deze wimpers zijn dunner en zachter, je creëert hiermee en zogenoemde ‘fluffy’ look. Omdat een Russian volume techniek meer tijd en techniek vereist liggen de prijzen hiervoor hoger.

Een one by one behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. Een refill behandeling duurt gemiddeld 1 uur.

Een Russian volume behandeling duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. Een refill behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur.

Voordelen:

  • Zwemmen, douchen, sauna, zonnebank toegestaan
  • Van een natuurlijke look tot een extreme oogopslag, alles is mogelijk
  • Geen mascara meer nodig, mag wel (mits geen waterproof)