Wimperextensions Verwijderen

Op internet vindt je veel  “how to’s” om wimperextensions thuis te verwijderen.

Wij adviseren je toch om naar een gecertificeerd wimpersalon te gaan omdat wimperextensions met een semipermanente lijm worden vastgezet aan je eigen wimpers. Het verwijderen van de wimperextensions is een delicaat proces omdat je eigen wimpers makkelijk meegetrokken kunnen worden als je niet voorzichtig genoeg bent. Dit kan je wimpers beschadigen wat niet de bedoeling is!

*Semipermante lijm; Dit soort lijm is zonder de juiste hulpmiddelen en oplossing extreem moeilijk om te verwijderen.

Soms maken schoonheidsspecialistes die net in het vak zitten of ongekwalificeerde schoonheidsspecialistes fouten als ze de extensions aanbrengen. Ga naar een andere salon met een goede reputatie om de extensions te laten verwijderen als je een van de volgende problemen herkent:

  • Je wimperextensions zien er niet professioneel uit. Als ze scheef, vlekkerig of gewoon niet mooi zijn ga dan naar iemand toe van wie je weet dat zij dit kan verhelpen. Je wil natuurlijk niet dat je het probleem alleen maar groter maakt door je eigen wimpers per ongeluk te beschadigen.
  • Je hebt veel pijn rondom je wimpers en oogrand. Als de wimperlijm niet goed aangebracht is kan het gaan trekken bij de huid en veel pijn veroorzaken rondom je ogen. In plaats van dat je terug naar degene gaat die de extensions niet goed heeft aangebracht kun je beter naar iemand gaan die kundig is en die ze goed voor je kan verwijderen. Meld je klacht wel ten alle tijden bij de eerste stylist.


Wimperextensions Zutphen is een gecertificeerde wimpersalon die wimperextensions uitsluitend verwijderd met een lijm oplossend middel. Deze zogenoemde ‘soak off gel’ zorgt er voor dat de lijm los laat van de wimper waardoor de extension als het ware van de eigen wimper geveegd wordt. Hiermee voorkom je beschadigingen.

Prijs: €10,- (afkomstig van een andere wimpersalon)
*Voor klanten van Wimperextensions Zutphen is het verwijderen van wimperextensions gratis.

*Stempelkaart na 5 behandelingen de 6e behandeling 20% korting!