Wenkbrauwen epileren Zutphen

Strakke, volle wenkbrauwen. De trend van de laatste jaren. Niet langer struggelen met een wenkbrauwpotlood of poeder? 

Wenkbrauwen zijn naast ogen de eyecatcher van je gezicht. Een verkeerde vorm of kleur kan allesbepalend zijn en een uitdrukking geven waar je niet op zit te wachten. Belangrijk om te weten is dat ik altijd kijk naar welke vorm -en kleur bij jou passen. Ik adviseer je hier dan ook graag in!

Nadat de vorm bepaald is wordt de wenkbrauw geshaped, dit gebeurd door middel van waxen en epileren. Wax is een stuk zachter voor de huid dan hars en zorgt voor een strak en effectief resultaat.

Kies je voor verven dan wordt de verf aangebracht na het shapen.
Deze behandeling duurt gemiddeld 20 minuten. Kijk eens bij Henna Brows
*Stempelkaart na 5 behandelingen de 6e behandeling 20% korting!

Klantervaringen – Wimpersalon Zutphen

Lieke ter Weeme

Vorige week voor het eerst geweest. Ben ontzettend blij met mijn wimpers. Suus weet wat ze doet en is heel vakkundig. Ik kom hier

Amber van der Have

Super blij met mijn wimpers. Zet al jaren wimpers bij een vast adres in Amsterdam maar zocht nu iets hier in de buurt. Suus heeft me heel goed geadviseerd en mijn wimpers zitten echt prachtig. Heel blij dat ik dit adresje gevonden heb want naast heel mooie wimpers is Suus ook nog eens een reuze lieve meid die ervoor zorgt dat je met mooie wimpers en in happy vibes haar salon verlaat. Ik kom zeker terug ! Blij dat ik je salon

Kim Dean

Maandag mijn wenkbrauwen laten doen want die waren echt een puin hoop Suus heeft er weer wat moois van gemaakt krijg leuke reacties erop dat iedereen het mooi vind en waar ik het heb laten doen . Kan het iedereen aanraden ga zeker nog
Wimperextensions One by One