One by One wimperextensions

Mooie, lange en zwarte wimpers krijg je met One by One wimperextensions.
Op iedere eigen wimper wordt één wimperextension geplakt, bij Wimperextensions Zutphen krijg jij de perfecte look die bij jou past omdat er een ruime keus is aan verschillende soorten wimperextensions en daarmee een passende look aangemeten kan worden.

Om te zorgen dat de wimperextensions bij je passen vind ik het belangrijk om samen te kijken naar je wensen. Zo heb je de mogelijkheid om voor een naturel look te gaan maar kun je met wimperextensions ook uitpakken voor een speciale gelegenheid.

Verschil in lengte, dikte, krul en zelfs kleur maken dat er veel mogelijk is. Daarnaast zijn er meerdere manieren op om en af te bouwen waardoor de oogopslag ook veranderd. Denk bijvoorbeeld aan een ‘angeleye’ of een ‘bambi look’, tegenwoordig kiezen veel klanten voor de ‘Kim Kardashian’ look. Aan de hand van eerder geplaatste wimperextensions kunnen we samen kijken wat bij je past.

Gemiddeld blijven de One by One wimpers 3 tot 4 weken “mooi” zitten, dat wil zeggen dat je deze tijd niet langs hoeft te komen voor een refill. 

Bij het plaatsen van nieuwe set One by One wimpers moet je ongeveer rekening houden met anderhalf (1.5) uur, dit is mede afhankelijk van je eigen wimpers. 

Naderhand ontvang je een after-care flyer en wimperborsteltje, de bedoeling is dat je je hier zoveel mogelijk aan houdt om te zorgen dat je wimpers mooi blijven!

Draag je momenteel wimperextensions afkomstig van een andere salon? Ik kan ter plekke pas beoordelen in hoeverre de wimperextensions door mij opgevuld kunnen worden daar ik garant wil staan voor een mooie set.

Refill nodig?

One by One Refill

Mijn prijzen zijn als volgt:

Nieuwe set one by one €55

Refill tot 1 week €20
Refill tot 2 weken €25
Refill tot 3 weken €30
Refill tot 4 weken €35

Na vier weken wordt de prijs van een nieuwe set berekend, mocht er aanzienlijk meer uitval zijn dan behorend bij de week waarvoor je komt dan spreek ik vooraf een andere prijs met je af.

 

“Free naps with every lash service”

*Stempelkaart na 5 behandelingen de 6e behandeling 20% korting!

Wimperextensions One by One ervaringen – Wimpers Zutphen

Lieke ter Weeme

Vorige week voor het eerst geweest. Ben ontzettend blij met mijn wimpers. Suus weet wat ze doet en is heel vakkundig. Ik kom hier

Amber van der Have

Super blij met mijn wimpers. Zet al jaren wimpers bij een vast adres in Amsterdam maar zocht nu iets hier in de buurt. Suus heeft me heel goed geadviseerd en mijn wimpers zitten echt prachtig. Heel blij dat ik dit adresje gevonden heb want naast heel mooie wimpers is Suus ook nog eens een reuze lieve meid die ervoor zorgt dat je met mooie wimpers en in happy vibes haar salon verlaat. Ik kom zeker terug ! Blij dat ik je salon

Kim Dean

Maandag mijn wenkbrauwen laten doen want die waren echt een puin hoop Suus heeft er weer wat moois van gemaakt krijg leuke reacties erop dat iedereen het mooi vind en waar ik het heb laten doen . Kan het iedereen aanraden ga zeker nog