One by One wimperextensions

Mooie lange wimpers krijg je met One by One wimperextensions.
Op iedere wimper wordt dan één wimperhaartje geplakt, bij Wimperextensions Zutphen krijg jij de perfecte natuurlijke look die bij jou hoort doordat er een ruime keuze is in verschillende soorten wimperhaartjes die variëren in lengte en krul.

Gemiddeld blijven de One by One wimpers tot 6 weken “mooi” zitten, dus Make-up is niet meer nodig!

Bij het plaatsen van nieuwe set One by One wimpers moet jij ongeveer rekening houden met anderhalf (1.5) uur.
Het opvullen varieert tot één (1) uur.

Een nieuwe set wimperextensions One by One kosten €35,- 

Refill nodig?

One by One Refill

“Free Naps with Every Lash Service”

*Stempelkaart na 5 behandelingen de 6e behandeling 20% korting!

Wimperextensions One by One ervaringen – Wimpers Zutphen

Lieke ter Weeme

Vorige week voor het eerst geweest. Ben ontzettend blij met mijn wimpers. Suus weet wat ze doet en is heel vakkundig. Ik kom hier

Amber van der Have

Super blij met mijn wimpers. Zet al jaren wimpers bij een vast adres in Amsterdam maar zocht nu iets hier in de buurt. Suus heeft me heel goed geadviseerd en mijn wimpers zitten echt prachtig. Heel blij dat ik dit adresje gevonden heb want naast heel mooie wimpers is Suus ook nog eens een reuze lieve meid die ervoor zorgt dat je met mooie wimpers en in happy vibes haar salon verlaat. Ik kom zeker terug ! Blij dat ik je salon

Kim Dean

Maandag mijn wenkbrauwen laten doen want die waren echt een puin hoop Suus heeft er weer wat moois van gemaakt krijg leuke reacties erop dat iedereen het mooi vind en waar ik het heb laten doen . Kan het iedereen aanraden ga zeker nog
Wimperextensions One by One