Lashlift

Gooi je wimperkruller weg! Lashlift is een semi-permanente behandeling om een langdurige krul op natuurlijke, rechte wimpers te creëren. Het opent je ogen echt en is geweldig voor wat net wat meer pop dan mascara met een wimperkruller. In plaats van een traditioneel permanent dat alleen je wimpers rond maakt, zorgt een lashlift er ook voor dat de wimpers meer volume krijgen en omhoog komen, zodat je het uiterlijk van dikkere wimpers krijgt. Het zogenoemde liften.

Deze geavanceerde techniek, ook wel “lash lamination” genoemd, is ontworpen om de krul te versterken en op te tillen.

De eigen wimpers worden om een zogenoemde “siliconen pad” heen gevouwen met siliconengel, deze gel is te verwijderen met water. Het proces bestaat vervolgens uit drie lotions;

Lotion 1; zorgt er voor dat de eigen wimper de krul aanneemt van de siliconen pad, deze lotion dient 7 tot 9 minuten in te werken op de wimpers.

Lotion 2; zorgt er voor dat de wimpers de nieuwe krul behouden, deze lotion dient 6 tot 8 minuten in te werken op de wimpers.

Lotion 3; zorgt er voor dat de wimpers gevoed worden met een hoge dosis keratine en vitamines tot diep in de wortel, dit resulteert in een prachtig en vol gezicht gedurende 6 tot 8 weken.

Wanneer er gekozen wordt voor het verven van de wimpers, gebeurd dit tussen lotion 2 en 3 in. De lashlift is een geheel veilige methode om de eigen wimpers gedurende 6 tot 8 weken te liften. De houdbaarheid van deze krul staat gelijk aan de groeicyclus van de eigen wimper; wanneer een eigen wimper aan het eind van de groeicyclus zit en er een nieuwe wimper door komt zal de krul verdwijnen. Het advies is om 5 weken tussen de lashlift behandelingen aan te houden, zodat een wimper niet dubbel gekruld wordt.

Vanzelfsprekend werk ik met een merk dat de wimpers niet kan verschroeien of “over krullen”! De krul wordt nauwkeurig bepaald aan de hand van de lengte van de eigen wimper en de wens van de klant.

Waarom een lashlift en geen wimperextensions?

  • Overgevoeligheid bij wimperextensions óf mascara
  • Lang zichtbaar, namelijk 6 tot 8 weken
  • Natuurlijke uitstraling
  • Weinig verzorging nodig
  • Vocht -en olie bestendig

Ik beschik over meerdere certificaten om deze toonaangevende lashlift behandeling uit te voeren. Desgewenst verf ik de wimpers na de behandeling mee in de kleur bruin of zwart! Mascara wordt nu helemaal overbodig máár mag desgewenst wel gebruikt worden na 24 uur.

Ik adviseer je graag vrijblijvend bij het maken van een keus.

Na afloop van de behandeling ontvang je een after-care flyer en wimperborsteltje, zodat jij lang kunt genieten van een spectaculaire oogopslag!

Lashlift after-care …

1. Geen water en mascara op de wimpers gedurende 24 uur na de behandeling.
2. Geen stoom, geen zware oefening die overmatig zweten zou veroorzaken gedurende 24 uur.
3. Geen wimperserums, oogcrèmes gedurende 24 uur.

Mijn prijzen zijn als volgt:

Lashlift standaard (incl. wimpers verven) €45
Lashlift compleet (lashlift standaard + wenkbrauwen epileren waxen verven) €55
Lashlift luxe (lashlift compleet + Henna Brows) €65

*Stempelkaart na 5 behandelingen de 6e behandeling 20% korting!

Lash lifting ervaringen

Lieke ter Weeme

Vorige week voor het eerst geweest. Ben ontzettend blij met mijn wimpers. Suus weet wat ze doet en is heel vakkundig. Ik kom hier

Amber van der Have

Super blij met mijn wimpers. Zet al jaren wimpers bij een vast adres in Amsterdam maar zocht nu iets hier in de buurt. Suus heeft me heel goed geadviseerd en mijn wimpers zitten echt prachtig. Heel blij dat ik dit adresje gevonden heb want naast heel mooie wimpers is Suus ook nog eens een reuze lieve meid die ervoor zorgt dat je met mooie wimpers en in happy vibes haar salon verlaat. Ik kom zeker terug ! Blij dat ik je salon

Kim Dean

Maandag mijn wenkbrauwen laten doen want die waren echt een puin hoop Suus heeft er weer wat moois van gemaakt krijg leuke reacties erop dat iedereen het mooi vind en waar ik het heb laten doen . Kan het iedereen aanraden ga zeker nog