Cursus Wimperextensions of browtreatment

Ik bied ook diverse, gecertificeerde ,wimper -en wenkbrauw cursussen aan, bij deze cursus ontvang je eveneens een starterspakket zodat jij, na het succesvol behalen van je certificaat, direct aan de slag kan als professionele stylist!

Bij het aanbrengen van wimperextensions of het behandelen van wenkbrauwen gebruik je een intensieve techniek waarbij het belangrijk is de juiste opleiding hiervoor te hebben gevolgd, zodat jij zeker weet goed te handelen met de ogen en wenkbrauwen van je klanten. Onthoudt; een tevreden klant komt terug! 

Iedere cursus bestaat uit een theorie -en praktijk gedeelte, afgesloten met een examen.
Wanneer beiden goed afgerond zijn ontvang jij een certificaat en kun je direct aan de slag als g
ecertificeerd styliste!

One by One wimperextensions cursus

De cursus One by One wimperextensions is voor de beginnende wimperstyliste. Heb jij nog geen ervaring maar wil jij een gecertifieerde wimperstyliste worden? Boek dan deze wimper cursus. Je leert alle ins -en outs van dit mooie vak.

Ik sta garant voor kwaliteit, daarom duurt deze cursus 4 dagdelen. Gedurende deze dagdelen dien je zelf voor een model te zorgen zónder wimperextensions. Tijdens de wimper cursus maak je gebruik van het bijbehorende starterspakket.

Deze One by One wimperextensions cursus kost 299 excl. btw en incl. startpakket.

2D t/m 6D Russian volume wimperextensions cursus

De cursus Russian volume wimperextensions is voor de gevorderde wimperstyliste. Je kunt hier alleen aan deelnemen na het tonen van je behaalde One by One wimper certificaat (dit certificaat mag je elders behaald hebben) en aantoonbaar goede One by One setjes middels een portfolio.

Ik sta garant voor kwaliteit, daarom duurt deze cursus 4 dagdelen. Gedurende deze dagdelen dien je zelf voor een model te zorgen zónder wimperextensions. Tijdens de wimper cursus maak je gebruik van het startpakket.

Deze wimperextensions cursus kost 399 excl. btw en incl. startpakket.

Perfectie cursus wimperextensions

De perfectie cursus is voor zowel de startende als de beginnende wimperstyliste. Wil jij de puntjes op de i zetten en de laatste technieken leren om jou setjes nog strakker en voller te krijgen? Maak dan gebruik van deze perfectietraining.

Deze wimper opleiding duurt 1 dagdeel. Het aantonen van het wimpercertificaat met de techniek waar je voor komt is een vereiste. Gedurende deze wimper opleiding dien je zelf voor een model te zorgen mét wimperextensions. Tijdens deze wimpercursus maak je gebruik van je eigen materialen.

Deze wimper cursus kost voor One by One wimperextensions; 149 excl. btw
Deze wimper cursus kost voor 2D t/m 6D wimperextensions Russian volume; 179 excl. btw

Browtreatment cursus

De cursus browtreatment is bedoeld voor de beginnende wenkbrauwstyliste. In deze cursus leer je het bepalen van de juiste vorm, het waxen van de wenkbrauw en bepalen van de kleur met daaropvolgend het kleuren van de wenkbrauw.

Deze wenkbrauw cursus kost 149 euro excl. btw en incl. starterspakket.Inbegrepen bij het startpakket zijn;

Theorieboek

Kromme en rechte tweezer

Afplak tape

Primer

50 Wimperborsteltjes

50 Microbrushes

Wimperextensions D & C krul

Lijm

Luchtpompje

Spiegeltje

50 haarnetjes

Cleansing foam en brush

Wimperextensions remover